Chateau Caronne Ste. Gemme 2020 Forstør

Chateau Caronne Ste. Gemme 2020

149601

Ny vare

Chateau Caronne Ste. Gemme 2020
Haut Medoc
75 cl

Flere detaljer

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
6 DKK 19,00 Op til DKK 114,00

Yderligere information

Château Caronne Ste. Gemme 2020 er en imponerende årgang fra dette anerkendte vinhus beliggende i Haut-Médoc-regionen i Bordeaux, Frankrig. Vinen er primært lavet af Cabernet Sauvignon og Merlot, hvilket resulterer i en velafbalanceret og struktureret smagsprofil.

 

I glasset præsenterer Château Caronne Ste. Gemme 2020 sig med en dyb rubinrød farve og en imponerende intensitet. Duften er kompleks og byder på en blanding af modne mørke bær, cedertræ, røg og subtile krydderier. Ved første tår viser vinen sin kraftfulde karakter med rigelige mængder af saftige sorte kirsebær og solbær. Den velintegrerede tanninstruktur giver vinen en solid rygrad og elegance. Smagen udvikler sig gradvist og afslører noter af mørk chokolade, lakrids og et strejf af vanilje. Vinen afsluttes med en vedholdende finish, der efterlader en behagelig eftersmag af bær og krydderier.

 

Château Caronne Ste. Gemme er kendt for at producere vine med en fremragende pris-kvalitetsforhold. Deres 2020-årgang er ingen undtagelse, da den leverer en bemærkelsesværdig oplevelse til prisen. Vinen kan nydes ung efter en kort iltningsperiode, men den har også potentialet til at udvikle sig yderligere med lagring over flere år.

 

Château Caronne Ste. Gemme er et vinsted med en lang historie og er blevet anerkendt for sin konsistente produktion af charmerende og velstrukturerede vine. Deres 2020-årgang er et glimrende eksempel på dette engagement for kvalitet og håndværk.