Chateau du Glana 2019 Saint Julien Forstør

Chateau du Glana 2019 Saint Julien

3760150610203

Ny vare

Chateau du Glana 2019
Saint Julien
75 cl

Flere detaljer

Yderligere information

Langt de fleste vinmarker i den lille appellation Saint-Julien, er klassificerede marker. Der findes dog ganske få undtagelser. Og Château Du Glana er en af disse. Slottet er beliggende mellem byerne Beychevelle og Saint-Julien, overfor det berømte Chateau Ducru-Beaucaillou. Slottet blev opført i 1870, hvor der blev erhvervet 5 hektar marker fra 4. Cru Classé slottet Saint-Pierre.

I 1961 købte Gabriel Meffre slottet. Han kom til Bordeaux fra Vaucluse, hvor han var blevet en kendt planteskoleejer. Et par år senere tilføjer han flere parceller, erhvervet fra naboen, 3. Cru Classé slottet Château Lagrange, hvilket øgede størrelsen af slottets vinmarker fra fem til næsten fyrre hektar. Med god hjælp fra sine sønner Ludovic og Julien, er det nu Jean-Paul Meffre der driver Château Du Glana.

De er motiveret af en større ambition: at få fuldt udbytte af markernes enorme potentiale. Omgivet af nogle af de fineste og mest kendte vinmarker i Médoc, har Château Du Glana gjort enorme fremskridt i kvalitet siden 1999. Samtidig har man nået at totalrenovere slottet.

Vinproduktionen tilses af professor Denis Dubourdieu, der tilstræber en solid balance mellem moderne produktionsmetoder og respekt for tradition. Château Du Glana er således en velafbalanceret, fløjlsagtig, og kompleks vin, der er fornøjelig at drikke ung, men som også har et fremragende lagringspotentiale.